2013. augusztus 14., szerda

Prológus.

Sziasztok! Itt a blog prológusa! Remélem sok mindenkinek elnyeri a tetszését és nem árultam el sok mindent.

Zora és Sam csak egy hétköznapi egypetéjű ikrek. 19 évesek, egy éve érettségiztek le, de hiába hogy kívülről majdnem hogy egyformák, belülről koránt sem. Zora inkább bevállalós, rossz lány, Sam pedig csöndes, félénk és makacs, viszont akkor is elválaszthatatlanok. A Wolverhamptoni foci klubnál fociznak, egy lánycsapatban és egy kisebb családi házban élnek a szüleikkel. A nyár viszont unalmasan telik, addig a napig, amíg Sam nem találkozik egy barna hajú, tengerkék szemű fiúval, véletlen baleset miatt. A lány nem tudja kiverni a fejéből a srácot és másnap vissza is megy oda, ahol találkozott vele. Samnek csalódnia kell és végül Zorat is beavatja az érzéseibe. Telik az idő és a fiút napok óta nem látta, majd kezdődtek az edzések... 
Vajon találkozik még a fiúval?
Közös hobbijuk köti majd össze őket? 
Mi lesz, ha kiderülnek a titkok?
Együtt maradnak?
Vagy Sam makacssága és félelme túlszárnyalja?


6 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett Niks,imádtam! :) ♥

    VálaszTörlés
  2. Szia :)

    Leírnám az észrevételeim. Először is az alapsztori tetszik, nem sablonos, azt hiszem még nem olvastam ilyen történetet. A prológus jól összefoglalja a lényeget. A fejléc tetszik, bár először kicsit zavaros volt. Jól harmonizál a háttérrel. Egy apró észrevétel, hogy szinte minden mondatod rövid, használj több kötőszót, és vesszőt, így élvezetesebb lesz az írásod ;)
    Pl: A csapattal készülnek a világbajnokságra, habár még így is kicsit unalmasan telik a nyár, addig a napig, amíg Sam nem találkozik egy barna hajú, tengerkék szemű fiúval, egy véletlen baleset miatt. A lány nem tudja kiverni a fejéből a srácot, ezért másnap vissza is megy oda, ahol találkozott vele. De Samnek csalódnia kell.
    Remélem nem bántottalak meg semmmivel, és nem veszed rossz néven a kommentemet :')
    B.
    xx

    VálaszTörlés
  3. Jöhet az első rész! :) tetszik! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett! :) Csak így tovább! ;) <3

    VálaszTörlés